Tilbage til Hairytales

En toupé er ikke bare en toupé

Del historien:

En toupé er ikke bare en toupé

Når du overvejer om du skal have mere hår, og være en klar #tabuknuser, så er vi klar til at hjælpe dig. Her ved Toftild er en toupe ikke bare en toupe. Vi har så mange forskellige mænd, hvor det er vigtigt at det er unikke tilpassede løsninger vi laver.

Læser du med her, vil du kunne se flere forskellige løsninger, der er leveret til forskellige mænd - alle toupebrugere her ved Toftild.

Fordommene har været med til at skabe tabuet

Der er stadigvæk mange fordomme, og specielt når ordet falder på toupe, kan vi fornemme hvordan der bliver kigget og tænkt sit. Du skal ikke mange år tilbage før alle troede at en toupe der kom i modvind vil flyve af.

Toftild startede for flere år siden hashtagget #fratabutiltrend. Her handlede det meget om ikke at gøre det forbudt at tale om at ønske sig mere hår. Hvorfor skulle der kun være et valg, nemlig at klippe sig helt korthåret, når hårpragten blev tynd i toppen og de høje tindinger blev lidt for tydelige.

Ved at skubbe til tabuet, og ved at flere medier efterfølgende har taget det op, er der i dag en helt anden åbenhed omkring det at skulle have toupé - hvilket vi er glade for at have været med til at skabe.

Fordommene skabte tabuiseringen, og at tale ind til fordommene og bevise at de ikke holder mere, har helt gjort at langt flere mænd har fået mere af det de har savnet - nemlig mere hår.

Identiteten og derfor også selvtillid kan sidde i håret

En ting vi oplever igen og igen, når det handler om at få mere hår, er en voksende selvtillid hos de personer som får det. En toupe kan derfor være med til at give mere selvtillid hos en. Det er ikke sikkert personen har mærket noget til det før, men efter de har fået toupe, er der flere som selv er kommet og har fortalt om at markant selvtillidsboost.

Det at kan være med til at glæde et menneske på den måde, er hver gang en stor oplevelse når man står lidt udenfor, og for vores frisører - kalder vi det magi. Det er helt fantastisk at de kan være med til at gøre en så stor forskel for en person.

Magasinet Helse har blandt andet bragt artikler, hvor det handler om hvor meget håret kan være ens identitetsmarkør. De har her brugt artikler fra flere store og meget anerkendte medier i forbindelse med undersøgelserne om hvor vigtigt håret kan være for ens identitet. Blandt andet bliver sundhed.dk, og Healthline.com brugt.

Tænk tilbage på sidst du satte håret

Hvor mange gange har du ikke stået foran spejlet, lige brugt det ekstra voks, og børsten har lige fået en ekstra gang gennem håret. Det tror jeg rigtig mange kender fra dengang det andet køn begyndte at blive interessant.

Det var bedre lige at bruge 5 minutter ekstra foran spejlet her, end at komme til tiden til festen.

Den følelse er der nogen som får vækket igen, når de vælger at få mere hår. De får muligheden for at stå foran spejlet igen, og style deres hår, så de føler sig klar til at erobre hele verden igen - det er altså det en toupe kan være med til at gøre.

Før og efter billeder af toupéer

Når vi gerne vil vise dig forskelligheden, der kan være på en toupe, er der ikke noget bedre end billeder til at vise det. En standard toupe kommer med langt hår, findes i forskellige bunde, og her ved Toftild kan vi hurtigt finde ud af hvad der passer til den enkelte.

Tindinger og måne - fortid med toupe

Du har måske haft tankerne flere gange, men har så slået det hen igen, fordi det er en toupe? Men hvorfor? Det er jo ikke anderledes end extensions til kvinder, så hvis det kaldes topextensions til mænd - vil du være klar.

En ting er helt sikker. Når du vælger en toupe til, så er det slut med tindinger og måne, og du får det hår du gerne vil have. Det synes vi faktisk er det vigtigste her ved Toftild. Til dig der ikke ønsker mere hår, så er det også helt fint. Det vigtigste er faktisk at du har et reelt valg, og har mulighed for at gøre noget ved det, som er tilpasset lige præcis dig.

40 års erfaring med toupé

Vi har med mere end 40 års erfaring og konstant udvikling inden for brug og udvalget af toupeer. Derfor er der også i dag mulighed for at få med lim, netbund, foliebund og andre typer, som giver dig muligheden for at få den model, der passer til dig.

Vi laver også specielle løsninger, hvor det kan være på baggrund af modermærkekræft, at du mangler hår, eller på grund af alopecia eller anden sygdom. Her finder vi ved Toftild også den løsning du har behov for.

Du kan booke tid til en konsultation, som er første skridt på vej mod toupe og mere hår - lige her.

Seneste indlæg

Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk
arrow-left