Dennis - toupé

Del historien:

Jeg har brugt Hår for Livet-toupé fra Toftild i lidt over tre år, og jeg kunne aldrig forestille mig at skulle undvære det! Som navnet så fint fortæller, så er det ganske enkelt en løsning for livet. Jeg har både haft toupé påsat med lim og med tape. Begge løsninger virker upåklageligt – og personalet hos Toftild er meget kompetent og dygtige til at rådgive om, hvilken løsning der er bedst for netop mig. Jeg synes, det er dejligt, at systemet er fleksibelt, og at jeg kan skifte mellem de forskellige kvaliteter.

Udover selv at benytte mig af toupéerne, har jeg integreret det i mit virke som udlært frisør. På den måde kan jeg give alt det gode videre til mine kunder. Jeg ser det gang på gang, at mine kunders selvværd og selvtillid bliver boostet til hele nye højder. På nøjagtig samme måde som det skete for mig.

De sidste 2-3 år har jeg sammen med Toftild kæmpet med det uhensigtsmæssige tabu, der følger med brugen af toupe. Jeg synes, at tabuet har fyldt mindre de sidste år, og jeg oplever stort set ikke noget negativt den dag i dag.

En kæmpe anbefaling herfra – hvis du er i tvivl, så prøv det af. Du har ikke noget at miste

Dennis Ertmann, 32 år, frisør og kunde hos Toftild Aalborg.

Seneste indlæg

Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk